Twitters politikker vedrørende annoncering blev senest opdateret den 30. september 2014.

En opdatering kan være en ændring til denne artikel eller en ændring til artikler, der henvises til fra denne. Se logfilen over opdateringer for politikker vedrørende annoncering for at se en liste over væsentlige opdateringer offentliggjort den 15. november 2013 eller senere.

Du kan få vist en oversættelse af denne artikel ved at vælge et sprog i øverste højre hjørne på denne side. Oversættelser ydes som en hjælp, og er ikke ment som en ændring i indholdet i vores politikker. Den engelske version vil være gældende, og der henvises til denne i tilfælde af konflikt mellem en oversættelse og den engelske version.

Politikker vedrørende Twitter Ads

Denne politik gælder for Twitters betalte reklameprodukter, som er tweets, trends og konti markeret med et gult eller lilla mærke.

Du kan få mere at vide om Twitters betalte reklameprodukter ved at klikke her.

Du kan få mere at vide om Twitters andre politikker ved at klikke her.

Annoncører på Twitter er ansvarlige for deres Twitter Ads. Det betyder overholdelse af al gældende lovgivning og alle gældende bestemmelser, oprettelse af ærlige annoncer og annoncering på sikker og respektfuld vis. I denne artikel beskrives vores politikker vedrørende annoncering. Vores politikker kræver, at du følger lovgivningen, men de udgør ikke juridisk rådgivning. Vores politikker er organiseret omkring seks principper:

1. Hold brugere sikre.

Annoncører er ansvarlige for sikkerheden vedrørende det produkt, den service eller besked, som deres annonce promoverer. Dette inkluderer ansvar for links i annoncer samt for transaktioner og salg promoveret via Twitter Ads. For at opretholde brugernes tillid gælder følgende regler for alle annoncører:

• Annoncer vedrørende illegale varer og services er forbudt.
  • Annoncer for produkter eller services, er potentielt er farlige eller vildledende, er forbudt.
  • Annoncer, der fremsætter misvisende eller vildledende påstande, er forbudt, f.eks. tilbud som “bliv rig hurtigt”.
  • Annoncer, der ikke er forenelige med den måde, hvorpå Twitter eller Twitter Ads fungerer i øjeblikket, er forbudt. F.eks. er annoncer, der opfordrer brugere til at dele deres loginoplysninger eller offentliggøre spam, forbudt.
  • Alle annoncører skal være ærlige og oprigtige om det produkt eller den service, de tilbyder. Medtag rigelige oplysninger og relevante ansvarsfraskrivelser om de produkter, du leverer. Sørg for, at brugere klart forstår det produkt eller den tjeneste, de overvejer at købe, tillige med ethvert gældende krav vedrørende fakturering eller deltagelse.

Visse kategorier, som har særlige politikker vedrørende Twitter Ads baseret på disse regler, er anført herunder. Se de tilknyttede sider med politikker for yderligere detaljer om, hvordan politikker gælder.

Twitter forbyder promovering af produkter eller services i følgende kategorier:

Twitter begrænser promovering af produkter eller services i følgende kategorier:

Bemærk: Restriktioner kan være baseret på det specifikke produkt eller den specifikke service, der promoveres, samt det land, som kampagnen er målrettet imod.

TIP Visse brancher og brancheforeninger har deres egne selvregulerende forskrifter vedrørende annoncering og marketing. Udover Twitters politikker bør annoncører, der er medlem af sådanne foreninger, konsultere disse forskrifter for vejledning omkring korrekt reklamepraksis.

2. Promovér ærligt indhold, og målret det på ansvarlig vis.

Annoncører er ansvarlige for ægtheden af det promoverede indhold. Vær ærlig omkring både indholdet af dine annoncer og hvordan du målretter dem. Vælg ikke kriterier for målretning, der kan afsløre følsomme oplysninger om brugere. Udsæt ikke brugere for reklame, der ikke er relevant for dit brand eller produkt. Twitter Ads skal overholde de politikker og regler, der er anført herunder:

• Materialer, der er beskyttet af ophavsret, og Twitter Ads
  • Politik vedrørende forfalskede varer
  • Varemærkepolitik for Twitter Ads
  • Følsomme kategorier
  • Indsamling af brugeroplysninger
    • Hvis du indsamler brugeroplysninger, skal din erklæring om privatlivspolitik forklare, hvilke data der indsamles, og hvordan de bruges. Privatlivspolitikken skal offentliggøres på samme side, som disse oplysninger indsamles på.
    • Hvis du bruger Twitters kort til leadgenerering, skal du inkludere et link til din privatlivspolitik direkte på dit kort. Du kan tilføje link via kortadminstratoren.
    • Sider, hvor brugere bliver bedt om at indtaste private eller fortrolige oplysninger, skal bruge en SSL-server (sikker behandlingsserver) (https://). Eksempler på private og fortrolige oplysninger omfatter: kreditkortnumre, bankoplysninger og personnummer.
  • Medtagelse af brugerindhold i annoncer
    • Medtag ikke en anden persons indhold i Twitter Ads uden personens tilladelse. Opret dine egne tweets, eller hent tilladelse fra forfatterne af de tweets og retweets, du bruger.
  • Udvælgelse af målrettede nøgleord
    • Emner der trender, repræsenterer til enhver tid populære samtaler på Twitter. Målret ikke nøgleord vedrørende emner der trender, medmindre dine tweets er relevante for samtalen.
    • Målretning af følsomt seneste nyt, såsom politisk oprør, katastrofer og død, er begrænset.

TIP Vær klar til at foretage ændringer af din målretning, hvis konteksten for et nøgleord ændres på grund af en kommende begivenhed. Gør dig bekendt med trinnene med at tilføje, fjerne og udelukke nøgleord i dine kampagner. Klik her for at få mere at vide.

3. Distribuér ikke spam, skadelig kode eller andet ødelæggende indhold.

Uanmodet indhold er irriterende for brugere. Hold Twitter interessant.

• Spam
    • Du må ikke spamme brugere. Den specifikke adfærd, der betragtes som spam, er beskrevet i Twitter-reglerne.
  • Phishing og malware
    • Du må ikke dirigere brugere videre til phishing-links, malware eller andre skadelige koder eller websteder, der ændrer brugerens maskine, uden meddelelse til eller samtykke fra brugeren.

TIP Hvis din kampagne bruger @svar eller direkte beskeder til at interagere med mange brugere, skal du være opmærksom på brugerfeedback, der viser, om brugere opfatter din henvendelse som irriterende eller som om du spammer dem. Annoncørkonti, der blokeres eller rapporteres som spam af brugere, har risiko for at blive suspenderet. Se også vores Vejledning vedrørende automatik for en oversigt over, hvilke typer af programautomatisk, der er forbudt.

4. Sæt høje redaktionelle standarder for det Twitter Ads-indhold, du opretter.

Annoncører er ansvarlige for den redaktionelle kvalitet af deres Twitter Ads. Din konto og Twitter Ads-kopi skal overholde følgende sæt redaktionelle vejledninger, som er udviklet for at opfordre til klare, letlæselige annoncer:

5. Sæt høje standarder for de forbindelser, du opretter udenfor Twitters regi.

Annoncører er ansvarlige for de links i annoncer, der forbinder brugere med oplysninger og indhold udenfor Twitter.com-domænet. Hjælp os med at bevare en positiv oplevelse ved brugerinteraktioner ved at overholde gode URL-vaner i dit promoverede indhold:

6. Vær informeret om de Twitter Ads-processer, der understøtter disse politikker

Twitter har forskellige processer til at sikre, at disse politikker vedrørende annoncer overholdes. Brug et øjeblik på at gøre dig bekendt med de måder, hvorpå politikker vedrørende annoncer kan have indflydelse på din brug af Twitter Ads:

TIP  Udover Twitter-politikker skal annoncører følge Twitters vilkår for anvendelseTwitter-regler og alle politikker i vores hjælpecenter, der gælder for brug af vores services. Brug et øjeblik på at gennemgå dem.

Har du spørgsmål eller feedback vedrørende noget på denne side?

Er du annoncør, hvis konto eller tweets er under gennemgang, og du gerne vil tjekke status eller anmode om en fremskyndet gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og oprette en supporthenvendelse ved hjælp af knappen Hjælp? i øverste højre hjørne i kontrolpanelet for dine annoncer.

Få mere at vide om at blokere eller afvise annoncer ved at læse denne artikel vedrørende “Indberetning til Twitter Ads”. For at indberette en annonce, der potentielt overtræder disse politikker, skal du bruge formularen Indberet en annonce.

Ved hjælp af Twitter Ads-politikken, Twitter-reglerne og vores vilkår for anvendelse undersøger vi de indberettede overtrædelser og foretager det fornødne.