Tv-targeting

Wij geloven dat Twitter en tv elkaar uitstekend aanvullen en werken er hard aan de Twitter-plus-tv-ervaring te verbeteren voor gebruikers, omroepen en adverteerders Om adverteerders te helpen hun tv-strategie uit te breiden met Twitter, hebben we een nieuw type targeting voor Uitgelichte Tweets geïntroduceerd: tv-targeting.

Overzicht

• Wat is tv-targeting?
    Pijl-omlaagicoon

Met tv-targeting kunnen omroepen en merken Tweets uitlichten voor mensen die naar een bepaald tv-programma kijken, voor, tijdens en na de uitzending. Met tv-targeting kunnen omroepen en merken eenvoudig Tweets uitlichten voor mensen die naar een bepaald tv-programma of een serie programma's kijken, op omroep of op genre.

Met tv-targeting kunnen adverteerders het volgende bereiken:

• De frequentie van bestaande tv-campagnes uitbreiden
    • Het bereik vergroten tot meer dan een aankoop via tv, of
    • Tv-signalen gebruiken om demografie en interesses te bepalen.
  • Is tv-targeting in alle markten beschikbaar?
    Pijl-omlaagicoon

Tv-targeting is beschikbaar in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Canada, Brazilië, Italië, Duitsland, Mexico, Argentinië, Ierland, Colombia, Peru, Chili, Ecuador, Venezuela, Japan, Nederland, Australië, Koeweit, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Saoedi-Arabië, Turkije, Zuid-Afrika (alleen Engelstalige programmering) en India (alleen Engelstalige programmering).

• Hoe werkt tv-targeting?
    Pijl-omlaagicoon

Adverteerders kunnen op drie manieren Twitter-gebruikers bereiken die naar tv-programma's kijken:

Tv-programmatargeting: er zijn twee manieren om mensen te bereiken die naar een bepaald tv-programma kijken:

• Continue targeting: voortdurend Uitgelichte Tweets weergeven voor gebruikers die kijken naar bepaalde tv-programma's terwijl je campagne actief is. Dit is de standaardselectie in de productinterface.
    • Alleen nieuwe uitzendingen: Uitgelichte Tweets alleen weergeven voor gebruikers die kijken naar een bepaald tv-programma wanneer nieuwe afleveringen worden uitgezonden. Deze optie is het meest geschikt voor tv-series, waarbij merken bij elke uitzending een tv-commercial vertonen.

Tv-omroeptargeting: bereik mensen die kijken naar programma's die bij bepaalde omroepen worden uitgezonden terwijl je campagne actief is. Twitter-gebruikers zijn vanaf het begin van elke uitzending beschikbaar voor targeting gedurende ongeveer een dag.

Tv-genretargeting: bereik mensen die kijken naar tv-programma's van een bepaald genre (bijvoorbeeld comedy of drama) terwijl je campagne actief is. Twitter-gebruikers zijn vanaf het begin van elke uitzending beschikbaar voor targeting gedurende ongeveer een dag.

• Kunnen we targeting op geslacht, apparaat, taal of geografische locatie toepassen in campagnes met tv-targeting?
    Pijl-omlaagicoon

Ja. Je kunt geslacht, apparaat, taal of geografische locatie toepassen in campagnes met tv-targeting. Houd er rekening mee dat het verfijnen van je targeting betekent dat je het bereik van je campagne beperkt.

• Is inschatting van het bereik beschikbaar voor tv-targeting?
    Pijl-omlaagicoon

Ja en nee. We bieden schattingen van de grootte van het publiek voor afzonderlijke tv-programma's die je toevoegt aan campagnes met tv-targeting. De grootte van het blauwe cirkelicoon bij elk programma geeft de grootte van de gebruikersgroep voor dat programma aan. De exacte schatting van de doelgroep wordt achter de naam van elke uitzending vermeld. De volumegrootte voor elk programma kan per dag variëren, vooral wanneer dat programma op tv wordt uitgezonden en gebruikers er plots veel over tweeten. We kunnen op dit moment geen volumegroottes voor genres of omroepen bieden, maar hopen dat in de nabije toekomst te veranderen.

• Wat is het verschil tussen tv-targeting en keywordtargeting?
    Pijl-omlaagicoon

Tv-targeting is een targetinghulpprogramma met een breed bereik, waarmee je targeting kunt toepassen op programma's door eenvoudig de titel te selecteren. Met keywordtargeting kun je gelijksoortige targeting toepassen op programma's, maar moet je handmatig een uitgebreide lijst met trefwoorden samenstellen. Daarnaast kun je met tv-targeting eenvoudiger en robuuster targeting toepassen op titels die anders met keywordtargeting onduidelijk zouden lijken, bijvoorbeeld Scandal, Suits, Sunday Brunch, enz.

• Hoe worden mensen geplaatst in de publieksgroep voor tv-commercials?
    Pijl-omlaagicoon

We maken gebruik van verschillende signalen op Twitter om mensen te vinden die zeer waarschijnlijk een tv-programma zullen bekijken. Een deel hiervan is gebaseerd op wat mensen tweeten (afgestemd op wanneer programma's worden uitgezonden op tv). We zijn bezig ons voorspellende algoritme te verfijnen om gebruikers te vinden waarvan wij denken dat ze het tv-programma hebben gezien en waarschijnlijk de interactie willen aangaan met jouw Uitgelichte Tweets.

• Wordt tv-targeting ook beschikbaar gesteld voor andere landen dan hierboven vermeld?
    Pijl-omlaagicoon

Ja. We werken er hard aan tv-targeting internationaal in meer landen beschikbaar te stellen. Houd ons in de gaten voor al het laatste nieuws op advertising.twitter.com.

• Waarom zijn sommige functies uitgeschakeld voor mijn campagne?
    Pijl-omlaagicoon

Sommige functies, zoals de selectie van omroep en genre en de targeting van nieuwe uitzendingen, zijn alleen beschikbaar in sommige markten. Als de targeting van je campagne is gericht op een bètamarkt waar deze functies niet actief zijn, worden ze uitgeschakeld voor je campagne.