Om Twitter Ads offboarding-process

Du kan visa tillgängliga översättningar av artikeln genom att välja språk högst upp till höger på sidan. Översättningarna erbjuds som en tjänst till dig och är inte avsedda att ändra betydelsen i våra policyer. Den engelska versionen är styrande och äger tolkningsföreträde i händelse av en konflikt mellan en översättning och den engelska versionen.

Twitters annonseringspolicyer

Policyn avser Twitters betalda annonseringsprodukter, det vill säga tweets, trender och konton markerade med ett gult eller lila märke.

För mer information om Twitters betalda annonseringsprodukter, klicka här

För mer information om Twitters övriga policyer, klicka här.

I den här artikeln beskrivs processerna och principerna som tillämpas när Twitter tar bort annonsörer från Twitter Ads-plattformen. Vi kallar den här processen för “offboarding” och målet är att den ska vara så transparent och sömlös som möjligt för alla inblandade.

Varför väljer Twitter att utesluta annonsörer?

Twitter väljer att utesluta annonsörer om de använder Twitters annonsplattform på ett sätt som strider med våra policyer. Vi rekommenderar att annonsörer sätter sig in i alla våra policyer. I våra policyer ingår Twitters annonspolicyer som finns på twitter.com/adspolicy, Twitters regler som finns på twitter.com/rules samt Twitters användarvillkor som finns på twitter.com/tos.

Hur går det till när Twitter genomför en offboarding-process?

När Twitter genomför en offboarding-process med ett annonsörskonto stoppas alla dess aktiva Twitter-annonskampanjer och nya kampanjer kan inte startas. Innan dess skickar Twitter om möjligt ett e-postmeddelande till annonsören med en beskrivning av överträdelsen tillsammans med vilka åtgärder som kan vidtas för att rätta till den. Vid mer allvarliga överträdelser kan vi omgående genomföra en offboarding-process utan föregående meddelande.

Vad innebär offboarding?

Konton som har genomgått en offboarding-process kan inte längre marknadsföra tweets eller sitt konto på Twitter med hjälp av Twitters annonsprodukter.

Obs! Att genomgå en offboarding-process från Twitter Ads är inte detsamma som att få sitt Twitter-konto stängt. Offboarding-processen berör bara betald annonsering. Konton som har genomgått offboarding-processen kan emellertid också bli avstängda från tjänsten helt och hållet om de bryter mot Twitters användarvillkor eller Twitters regler.

Vad ska du göra om ditt konto har genomgått offboarding-processen?

Om ditt konto har genomgått offboarding får du inte skapa nya annonseringskonton. Om du behöver kontakta Twitter efter genomgången offboarding-process kan du vända dig till Twitters supportteam genom att klicka på länken som visas när du försöker öppna sidan ads.twitter.com i stället för via våra andra kanaler. Då kan vi enkelt koppla samman din rapport med det aktuella annonskontot.

Relaterade resurser

Har du frågor eller synpunkter på något som står på den här sidan?

Om du som annonsör har ett konto eller tweets som genomgår granskning och vill veta hur det går eller be oss påskynda granskningen, logga in på ads.twitter.com och upprätta ett supportärende eller använd Hjälp?-knappen längst upp till höger på Kontrollpanelen i annonsfönstret.

Läs mer om hur du kan blockera eller ignorera annonser i den här artikeln om att Rapportera Twitter Ads. Om du vill anmäla en annons som eventuellt strider mot Twitters policyer, använd formuläret Rapportera en annons.

Vi använder sedan Twitters annonseringspolicyTwitters regler och våra användarvillkor för att granska rapporterade överträdelser och vidta lämpliga åtgärder.