Om Twitter Ads-godkendelse

Du kan få vist en oversættelse af denne artikel ved at vælge et sprog i øverste højre hjørne på denne side. Oversættelser ydes som en hjælp, og er ikke ment som en ændring i indholdet i vores politikker. Den engelske version vil være gældende, og der henvises til denne i tilfælde af konflikt mellem en oversættelse og den engelske version.

Politikker vedrørende Twitter Ads

Denne politik gælder for Twitters betalte reklameprodukter, som er tweets, trends og konti markeret med et gult eller lilla mærke.

Du kan få mere at vide om Twitters betalte reklameprodukter ved at klikke her

Du kan få mere at vide om Twitters andre politikker ved at klikke her.

Når annoncører på Twitter vælger at promovere deres indhold med Twitter Ads, bliver deres konto og indhold underlagt en godkendelsesproces. Godkendelsesprocessen er udviklet til at understøtte kvaliteten og sikkerheden på Twitter Ads-platformen. Denne proces hjælper Twitter med at kontrollere, at annoncører overholder vores politikker vedrørende annoncering, som er tilgængelige på twitter.com/adspolicy.

Hvad er processen med at godkende annoncer?

Twitter Ads kan blive gennemgået, før kampagner køres. De indsendes automatisk til godkendelse baseret på kontoens annoncestatus, kontoens tidligere brug af Twitter og andre faktorer, der opstår. Generelt tages det under gennemgangen i betragtning, hvordan en konto bruger Twitter, kontoens profil samt indhold og målretning inkluderet i enhver aktiv annoncekampagne eller ethvert udkast til annoncekampagne.

Hvad kan der ske, når annoncer er under gennemgang?

Gennemgang af promoveret tweet

Tweets kan blive markeret til gennemgang, når en annoncør vælger at medtage dem i en kampagne med promoverede tweets. Tweets, der er under gennemgang, kan ikke køre i kampagner, hvor de er medtaget. Når et tweet er godkendt til annoncering, kører det med det samme igen og kan medtages i nye kampagner. Når et tweet ikke godkendes til annoncering, kan det ikke medtages i Twitter Ads-kampagner.

Bemærk: Intet om et tweet uden for Twitter Ads ændres, fordi det er under gennemgang for annoncering. Følgere vil se tweetet, uanset om det er godkendt til at blive promoveret. Hvis det findes, at en annoncekonto overtræder Twitters vilkår for anvendelse, kan den udover at blive fjernet fra Twitter Ads-platformen blive suspenderet fra servicen.

Gennemgang af Twitter-konto

Twitter-konti kan markeres til gennemgang, når de er tilmeldt Twitter Ads og løbende under annonceringen. Kontogennemgang standser midlertidigt alle tidligere aktive annoncekampagner. Derudover standses alle kampagner, der er oprettet, mens kontoen er under gennemgang, ligeledes midlertidigt. Når en konto godkendes til annoncering, kører alle tidligere aktive kampagner igen. Når en konto ikke godkendes, kan den ikke længere deltage i Twitter Ads, og alle kampagner standses.

Bemærk: Intet om en konto uden for Twitter Ads ændres, fordi det er under gennemgang for annoncering. Hvis det findes, at en annoncekonto overtræder Twitters vilkår for anvendelse, kan den udover at blive fjernet fra Twitter Ads-platformen blive suspenderet fra servicen.

Relaterede ressourcer

Har du spørgsmål eller feedback vedrørende noget på denne side?

Er du annoncør, hvis konto eller tweets er under gennemgang, og du gerne vil tjekke status eller anmode om en fremskyndet gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og oprette en supporthenvendelse ved hjælp af knappen Hjælp? i øverste højre hjørne i kontrolpanelet for dine annoncer.

Få mere at vide om at blokere eller afvise annoncer ved at læse denne artikel vedrørende “Indberetning til Twitter Ads”. For at indberette en annonce, der potentielt overtræder disse politikker, skal du bruge formularen Indberet en annonce.

Ved hjælp af Twitter Ads-politikken, Twitter-reglerne og vores vilkår for anvendelse undersøger vi de indberettede overtrædelser og foretager det fornødne.