Om godkendelse af Twitter-annoncer

Du kan få vist en oversættelse af denne artikel ved at vælge et sprog nederst til højre på denne side. Oversættelserne er ment som en hjælp og ændrer ikke indholdet af vores politikker. Den engelske version har forrang, og der henvises til denne i tilfælde af uoverensstemmelse mellem denne og en oversættelse.

Politikker for Twitter Ads

Denne politik gælder for Twitters betalte annonceringsprodukter, som er Tweets, trends og konti.

Du kan få mere at vide om Twitters betalte annonceringsprodukter ved at klikke her

Du kan få mere at vide om Twitters øvrige politikker ved at klikke her.

Når annoncører på Twitter promoverer indhold med Twitter Ads, gennemgår deres konto og indhold en godkendelsesproces. Godkendelsesprocessen er udviklet til at understøtte kvaliteten af og sikkerheden på Twitter Ads-platformen. Denne proces hjælper Twitter med at kontrollere, at annoncørerne overholder vores annonceringspolitikker, som er tilgængelige på twitter.com/adspolicy.

Hvad består annoncegodkendelsen i?

Twitter-annoncer kan blive gennemgået, før de vises i en kampagne. De indsendes automatisk til godkendelse baseret på kontoens annoncestatus, dens tidligere brug af Twitter og andre faktorer. Generelt tages det under gennemgangen i betragtning, hvordan en konto bruger Twitter, kontoens profil samt indholdet og målretningen i enhver aktiv annoncekampagne eller ethvert udkast til annoncekampagne.

Hvad kan der ske, når annoncer er under gennemgang?

Gennemgang af et promoveret Tweet

Tweets kan blive markeret til gennemgang, når en annoncør medtager dem i en kampagne med promoverede Tweets. Tweets, der er under gennemgang, kan ikke vises i de kampagner, de måtte være medtaget i. Så snart et Tweet er godkendt til annoncering, vises det igen og kan medtages i nye kampagner. Hvis et Tweet ikke godkendes til annoncering, kan det ikke medtages i Twitter Ads-kampagner.

Bemærk: Intet ændres ved et Tweet, der kører uden for Twitter Ads, fordi det er under gennemgang med henblik på annoncering. Følgerne ser tweetet, uanset om det er godkendt til promovering eller ej. Hvis det konstateres, at en annoncekonto overtræder Twitters vilkår for anvendelse, kan den udover at blive fjernet fra Twitter Ads-platformen også blive suspenderet.

Gennemgang af en Twitter Ads-konto

Twitter-konti kan markeres til gennemgang, når de tilmeldes Twitter Ads, samt løbende mens de bruges til annoncering. Under gennemgangen standses tidligere aktive annoncekampagner midlertidigt. Eventuelle kampagner, der oprettes, mens kontoen er under gennemgang, standses også midlertidigt. Når en konto er blevet godkendt til annoncering, genoptages alle tidligere aktive kampagner. Hvis en konto ikke godkendes, kan den ikke længere deltage i Twitter Ads, og alle kampagner standses.

Bemærk: Intet ændres ved en konto, der bruges uden for Twitter Ads, fordi den er under gennemgang med henblik på annoncering. Hvis det konstateres, at en annoncekonto overtræder Twitters vilkår for anvendelse, kan den udover at blive fjernet fra Twitter Ads-platformen også blive suspenderet.

Relaterede ressourcer

Har du spørgsmål eller feedback vedrørende noget på denne side?

Hvis du er annoncør, og din konto eller dine Tweets er under gennemgang, og du gerne vil tjekke status eller anmode om en fremskyndet gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og oprette en supportsag ved hjælp af knappen Hjælp øverst til højre i kontrolpanelet.

Lær mere om at blokere eller afvise annoncer i denne artikel om "Indberetning af Twitter-annoncer". Du kan indberette en annonce, der potentielt overtræder disse politikker, via formularen Indberet en annonce.

Vi undersøger de indberettede overtrædelser og træffer de fornødne foranstaltninger på grundlag af Twitter Ads-politikkenTwitter-reglerne og vores vilkår for anvendelse.

Gå ind på business.twitter.com, hvis du er interesseret i at annoncere på Twitter og gerne vil vide mere.