Nedladdning av skadliga program och andra program

Du kan visa tillgängliga översättningar av artikeln genom att välja språk längst upp till höger på sidan. Översättningarna erbjuds som en tjänst till dig och ändrar inte innebörden av våra policyer. Den engelska versionen gäller och har tolkningsföreträde om en översättning och den engelska versionen inte stämmer överens.

Denna policy gäller Twitters betalda annonseringsprodukter.

Vad innebär policyn?

• Twitter tillåter inte marknadsföring av skadliga programprodukter i någon del av världen.
  • Alla program som en användare laddar ner via Twitter måste uppfylla följande krav:

– Ha en tydlig installationsprocess

– Ha uttryckligt tillstånd från användarna om programpaket

– Skydda användarens integritet och erbjuda offentlighet och informationsdelning på förhand

– Uppvisa tydliga appbeteenden som användaren förväntar sig

– Inte ha någon funktion i appen som är undantagen, förbjuden eller farlig

– Vara lätt att ta bort

Exempel på skadliga programprodukter är

• spionprogram
  • skadliga program
  • olagliga hackningsenheter
  • länkar som leder till nätfiskeförsök
  • program som dagtingar med användarens säkerhet och leder till oväntade eller bedrägliga upplevelser.

Vad behöver annonsörer känna till om denna policy?

Läs igenom våra riktlinjer och se till att du förstår vilka krav som ställs på ditt varumärke och företag. Du är ansvarig för alla dina program och appar som distribueras via Twitter. Det innebär bland annat att du måste följa gällande lagar och regelverk som rör annonsering.

Om du som annonsör har ett konto eller Tweets som genomgår granskning och vill veta hur det går eller be oss påskynda granskningen, logga in på ads.twitter.com och upprätta ett supportärende med Hjälp-knappen längst upp till höger på annonskontrollpanelen.