Retningslinjer for varemerker

Du kan se tilgjengelige oversettelser av denne artikkelen ved å velge et språk nederst til høyre på denne siden. Oversettelsene har et rent praktisk formål og medfører ingen endringer i innholdet i retningslinjene våre. Den engelske versjonen er den primære versjonen og representerer referansen ved eventuelle konflikter mellom innholdet i den oversatte versjonen og den engelske versjonen.

Disse retningslinjene gjelder for Twitters betalte annonseringsprodukter.

Hvilke retningslinjer gjelder?

Twitter forbyr markedsføring av innhold som bryter retningslinjene for varemerker, på global basis.

Eksempler på innhold som bryter retningslinjene for varemerker:

• Innhold som villeder brukerne med hensyn til annonsørens tilknytning til merkevarer
  • Linker, bilder og andre integrerte medier som kan skape forvirring blant brukerne med hensyn til annonsørens tilknytning til merkevarer
  • Navn på promoterte trender som omfatter navn på tredjeparter på en måte som kan villede brukerne hensyn til annonsørens tilknytning til merkevarer

Hva må annonsører vite om disse retningslinjene?

Se gjennom retningslinjene våre, og sett deg inn i kravene som stilles til merkevaren og bedriften din. Du står selv ansvarlig for alt innholdet du markedsfører på Twitter. Dette innebærer blant annet at du må overholde gjeldende lover og regler for annonsering.

Hvis du er annonsør, og kontoen eller tweetene dine blir evaluert, kan du kontrollere evalueringsstatusen eller be om at evalueringen blir fremskyndet. I så fall logger du på ads.twitter.com og legger inn en forespørsel ved å klikke på Hjelp-knappen øverst til høyre på dashboardet for annonser.