Nedlasting av programvare og skadelig programvare

Du kan se tilgjengelige oversettelser av denne artikkelen ved å velge et språk nederst til høyre på denne siden. Oversettelsene har et rent praktisk formål og medfører ingen endringer i innholdet i retningslinjene våre. Den engelske versjonen er den primære versjonen og representerer referansen ved eventuelle konflikter mellom innholdet i den oversatte versjonen og den engelske versjonen.

Disse retningslinjene gjelder for Twitters betalte annonseringsprodukter.

Hvilke retningslinjer gjelder?

• Twitter forbyr markedsføring av produkter knyttet til skadelig programvare på global basis.
  • For at brukere skal kunne laste ned programvare via Twitter, må følgende krav være oppfylt:

– Tydelig installasjonsprosess

– Uttrykkelig samtykke fra brukerne til at ulik programvare samles i pakker

– Beskyttelse av brukernes personvern og bekjentgjørelse på forhånd om deling av informasjon

– Programvarens atferd er som forespeilet og i tråd med brukernes forventninger

– Ingen utelatt, forbudt eller farlig funksjonalitet i applikasjonen

– Det er enkelt å avinstallere programvaren

Eksempler på produkter knyttet til skadelig programvare:

• Spionprogramvare
  • Skadelig programvare
  • Utstyr for ulovlig hacking
  • Linker knyttet til nettfisking
  • Programvare som truer brukernes sikkerhet og medfører uventede eller villedende hendelser.

Hva må annonsører vite om disse retningslinjene?

Se gjennom retningslinjene våre, og sett deg inn i kravene som stilles til merkevaren og bedriften din. Du står ansvarlig for all programvare og alle applikasjoner du distribuerer gjennom Twitter. Dette innebærer blant annet at du må overholde gjeldende lover og regler for annonsering.

Hvis du er annonsør, og kontoen eller tweetene dine blir evaluert, kan du kontrollere evalueringsstatusen eller be om at evalueringen blir fremskyndet. I så fall logger du på ads.twitter.com og legger inn en forespørsel ved å klikke på Hjelp-knappen øverst til høyre på dashboardet for annonser.