URL-krav for annonsering

Du kan se tilgjengelige oversettelser av denne artikkelen ved å velge et språk øverst til høyre på denne siden. Oversettelsene er gjort tilgjengelige som et nyttig hjelpemiddel. De skal ikke introdusere endringer i innholdet i retningslinjene våre. Den engelske versjonen er den primære versjonen og skal være hoveddokumentet dersom innholdet i en oversatt versjon og den engelske versjonen ikke samsvarer.

Retningslinjer for Twitter Ads

Disse retningslinjene gjelder for Twitters betalte annonseringsprodukter – det vil si tweets, trender og kontoer merket med et gult eller lilla merke.

Klikk her for å få mer informasjon om Twitters retningslinjer for betalte annonseringsprodukter

Klikk her for å få informasjon om andre retningslinjer fra Twitter.

Hvorfor finnes det URL-retningslinjer for annonsering på Twitter?

Twitter forbyr markedsføring av URL-er (koblinger) globalt i promotert innhold som kan føre til at brukeropplevelsen blir forstyrret eller forvirrende. Vi har utarbeidet disse kravene for å sørge for at brukernes opplevelse av annonsene på Twitter er positiv.

Hvilke retningslinjer gjelder?

Her er noen eksempler på Twitters URL-retningslinjer:

• URL-en må være gyldig og kan ikke føre til et nettsted som ikke fungerer, eller til en feilside.
  • URL-en kan ikke inneholde overdrevent mange viderekoblinger.
  • URL-en kan ikke generere forgrunnsvinduer eller bakgrunnsvinduer.
  • URL-en kan ikke føre til en side der brukeren må logge på for å se innholdet på landingssiden.
  • Det er ikke tillatt å endre sluttdestinasjonen eller landingssiden til URL-en din etter at du har promotert den.
  • URL-en kan ikke kreve at brukeren skal se på innholdet i separat programvare.

Hvordan skiller disse retningslinjene seg fra land til land?

Disse retningslinjene gjelder for Twitter Ads i alle land.

Hva trenger annonsørene å vite om disse retningslinjene?

Kontroller koblingene i kampanjen din regelmessig for å sikre at de fortsatt er gyldige og overholder alle krav. Du står selv ansvarlig for alt innholdet du promoterer på Twitter. Dette innbefatter blant annet at du må overholde gjeldende lover og regler for annonsering.

Hvilke andre Twitter-ressurser er knyttet til disse retningslinjene?

Har du spørsmål eller tilbakemelding vedrørende noe på denne siden?

Hvis du er annonsør og kontoen eller tweetene dine blir evaluert, og du ønsker å kontrollere evalueringsstatusen eller be om at evalueringen blir fremskyndet, kan du logge på ads.twitter.com og legge inn en supportforespørsel. Dette gjør du ved å klikke på Hjelp?-knappen øverst til høyre i annonseoversikten din.

Les mer om hvordan du blokkerer eller forkaster annonser i denne artikkelen om rapportering av Twitter-annonser. Du kan rapportere en annonse som muligens er i strid med disse retningslinjene, ved å bruke skjemaet Rapporter en annonse.

Vi undersøker rapporterte brudd på grunnlag av retningslinjene for Twitter Ads samt Twitters regler og bruksvilkår. Ved behov iverksetter vi nødvendige tiltak.