Retningslinjer for konverteringssporing og tilpassede målgrupper

Du kan se tilgjengelige oversettelser av denne artikkelen ved å velge et språk øverst til høyre på denne siden. Oversettelsene er gjort tilgjengelige som et nyttig hjelpemiddel. De skal ikke introdusere endringer i innholdet i retningslinjene våre. Den engelske versjonen er den primære versjonen og skal være hoveddokumentet dersom innholdet i en oversatt versjon og den engelske versjonen ikke samsvarer.

Retningslinjer for Twitter Ads

Disse retningslinjene gjelder for Twitters produkter for konverteringssporing og tilpassede målgrupper.

Klikk her for å få mer informasjon om Twitters retningslinjer for betalte annonseringsprodukter

Klikk her for å få informasjon om andre retningslinjer fra Twitter.

Hvorfor finnes det retningslinjer for dette produktet på Twitter?

Twitter har ytterligere regler for annonsørene som bruker Twitters produkter for konverteringssporing og tilpassede målgrupper.

Med disse reglene ønsker vi å sørge for at folk blir informert når nettstedene, appene eller tjenestene de bruker, inneholder disse produktene. Med disse reglene ønsker vi også å bidra til å forhindre at potensielt sensitiv brukerinformasjon blir samlet inn og brukt, og forhindre at annonsene blir målrettet mot brukere ut fra potensielt sensitiv informasjon.

Hvilke retningslinjer gjelder for disse produktene?

• Annonsørene som bruker disse produktene i mobilapplikasjonene sine, må innen rimelig tid formidle til appbrukerne sine at de samarbeider med tredjeparter om å samle inn brukeropplysninger via appen sin for å spore konverteringer og for å kunne vise annonser som er målrettet mot brukernes interesser, og få tilstrekkelig tillatelse fra brukerne for disse aktivitetene. Disse annonsørene må også oppgi juridisk tilstrekkelige instruksjoner til brukerne om hvordan de kan velge bort interessebasert annonsering fra Twitter.

• Annonsørene som bruker disse produktene på nettstedene sine, må innen rimelig tid formidle til nettstedets brukere at de samarbeider med tredjeparter om å samle inn brukeropplysninger via nettstedet sitt for å spore konverteringer og for å kunne vise annonser som er målrettet mot brukernes interesser, inkludert lagring av og tilgang til informasjonskapsler, og få tilstrekkelig tillatelse fra brukerne for disse aktivitetene. Disse annonsørene må også oppgi juridisk tilstrekkelige instruksjoner til brukerne om hvordan de kan velge bort interessebasert annonsering fra Twitter, inkludert via en bortvalgsmekanisme som spesifiseres av Twitter (for øyeblikket tilgjengelig her).

• Twitter tillater ikke at tilpassede målgrupper eller konverteringshendelser blir opprettet på bakgrunn av sensitiv informasjon. Sensitiv informasjon kan for eksempel være opplysninger om:

• Utøvelse eller påstått utøvelse av forbrytelser

• Helse

• Negativ økonomisk status eller situasjon

• Politisk tilhørighet eller overbevisning

• Etnisk opprinnelse

• Religiøs eller filosofisk tilhørighet eller overbevisning

• Seksualliv

• Medlemskap i fagforening

• Det er ikke tillatt for annonsørene å hevde eller antyde i annonsene dine at de har kjennskap til personlig identifiserende informasjon, selv når annonsen er opprettet og målrettet uten at denne typen informasjon er brukt.

• Det er ikke tillatt for annonsørene å bruke disse produktene på et nettsted, i en app eller tjeneste som er rettet mot barn under 13 år, eller på andre nettsteder, i andre apper eller tjenester der informasjon om alder blir samlet inn og lagret fra personer under 13 år.

• Det er ikke tillatt for annonsørene å bruke disse produktene hvis produktet, budskapet eller tjenesten annonsøren tilbyr, ikke er tillatt i henhold til retningslinjene for Twitter Ads.

Hvordan skiller disse retningslinjene seg fra land til land?

Annonsører i USA har ikke tillatelse til å opprette tilpassede målgrupper og konverteringshendelser på bakgrunn av medlemskap i fagforening og politisk tilhørighet eller overbevisning dersom de tilknyttede opplysningene kommer fra og gjelder utelukkende amerikanske brukere.

Hva trenger annonsørene å vite om disse retningslinjene?

Vær ærlig både når det gjelder innholdet i annonsene dine, og hvordan du målretter annonsene. Ikke velg målrettingskriterier på en måte som gjør at sensitive brukeropplysninger kan bli avslørt. Ikke utsett brukerne for annonsering som ikke er relevant for merkevaren din eller produktet ditt.

Hvilke andre Twitter-ressurser er knyttet til disse retningslinjene?

Retningslinjer for søkeordmålretting

Personvernkontroller for tilpassede annonser

Tilpassede målgrupper

Har du spørsmål eller tilbakemelding vedrørende noe på denne siden?

Hvis du er annonsør og kontoen eller tweetene dine blir evaluert, og du ønsker å kontrollere evalueringsstatusen eller be om at evalueringen blir fremskyndet, kan du logge på ads.twitter.com og legge inn en supportforespørsel. Dette gjør du ved å klikke på Hjelp?-knappen øverst til høyre i annonseoversikten din.
Les mer om hvordan du blokkerer eller forkaster annonser i denne artikkelen om rapportering av Twitter-annonser. Du kan rapportere en annonse som muligens er i strid med disse retningslinjene, ved å bruke skjemaet Rapporter en annonse. Vi undersøker rapporterte brudd på grunnlag av retningslinjene for Twitter Ads samt Twitters regler og bruksvilkår. Ved behov iverksetter vi nødvendige tiltak.