Wat zijn Uitgelichte Tweets?

Overzicht

• Wat zijn Uitgelichte Tweets?
    Pijl-omlaagicoon
    • Uitgelichte Tweets zijn normale Tweets die zijn aangeschaft door adverteerders om een bredere groep gebruikers te bereiken of aan te zetten tot interacties van bestaande volgers.
    • Uitgelichte Tweets zijn duidelijk gelabeld als Uitgelicht wanneer een adverteerder betaalt voor de plaatsing ervan op Twitter. In alle andere opzichten werken Uitgelichte Tweets precies zoals normale Tweets. Ze kunnen ook worden geretweet, beantwoord, leuk gevonden en meer.
  • Wanneer zou ik Uitgelichte Tweets moeten gebruiken?
    Pijl-omlaagicoon

Uitgelichte Tweets zijn normale Tweets die als extra voordeel hebben dat er meer mensen mee worden bereikt die geïnteresseerd zijn in je bedrijf. Je kunt deze gebruiken om je beste content op het beste moment te presenteren aan het publiek dat voor jou belangrijk is.

Wil je een specifieke actie stimuleren via Twitter? Uitgelichte Tweets zijn bij uitstek geschikt om aantrekkelijke content te promoten die een call to action bevat voor de gebruiker.  Met uitgelichte Tweets kun je:

• Webverkeer stimuleren door gebruikers op je beste content te laten klikken
    • Vouchers en kortingen aanbieden in je tweettekst
    • Leads stimuleren met Lead Generation Cards
    • Uitverkopen en weggeefacties promoten

Wil je de bekendheid van je bedrijf vergroten? Met Uitgelichte Tweets kun je dat op verschillende manieren doen:

• Vergroot het bereik van je content, zoals blogposts, whitepapers en meer
    • Maak contact met beïnvloeders en merkambassadeurs door te zorgen dat ze je content zien
    • Bevorder bekendheid rond evenementen en productlanceringen
    • Vraag om Retweets om een nog groter publiek te bereiken met je berichten
  • Waar kunnen gebruikers Uitgelichte Tweets zien?
    Pijl-omlaagicoon
    • Boven aan relevante pagina's met zoekresultaten op Twitter.com. Uitgelichte Tweets van onze advertentiepartners worden weergegeven boven aan bepaalde pagina's met zoekresultaten op Twitter en via geselecteerde partners binnen ons ecosysteem.
    • In de zoekresultaten voor een Uitgelichte Trend. Gebruikers die op een Uitgelichte Trend hebben geklikt, kunnen ook een Uitgelichte Tweet zien in de zoekresultaten.
    • Op tijdlijnen op de startpagina. Uitgelichte Tweets van een adverteerder kunnen in de tijdlijn van een gebruiker worden weergegeven wanneer die Tweet relevant is voor de desbetreffende gebruiker.
    • Gebruikersprofielen. Uitgelichte Tweets worden weergegeven in bepaalde gebruikersprofielen die voldoen aan de targetingcriteria voor een campagne.
    • In de officiële Twitter-clients. Uitgelichte Tweets van onze advertentiepartners kunnen ook worden weergegeven in de officiële desktopclient en de mobiele clients van Twitter, zoals Twitter voor iPhone en Twitter voor Android.

Opmerking: Het is mogelijk dat een gebruiker een Uitgelichte Tweet te zien krijgt die niet wordt weergegeven op de profielpagina van de adverteerder. Adverteerders kunnen ervoor kiezen Uitgelichte Tweets met een hoge mate van targeting en relevantie alleen met een specifiek publiek te delen, zonder dat deze Tweet naar alle volgers wordt verzonden. De Uitgelichte Tweets die gebruikers zien, zijn echter nog steeds onderdeel van Twitter, en kunnen normaal gesproken worden gevonden door de Tweet te zoeken.

• Hoe bepaalt Twitter welke Uitgelichte Tweets worden weergegeven in de tijdlijn van een gebruiker?
    Pijl-omlaagicoon
    • Uitgelichte Tweets worden alleen weergegeven in de tijdlijn van een gebruiker wanneer de Tweet mogelijk interessant en relevant is voor de desbetreffende gebruiker.
    • Op ons platform worden verschillende signalen gebruikt om te bepalen welke Uitgelichte Tweets relevant zijn voor gebruikers, inclusief de gevolgde accounts van de gebruiker, de interacties met Tweets, wat er wordt geretweet, en meer.
  • Hoe vaak worden Uitgelichte Tweets op de tijdlijn weergegeven voor gebruikers?
    Pijl-omlaagicoon
    • Het bieden van een optimale gebruikerservaring staat voor ons op de eerste plaats. Daarom denken we goed na over de manier waarop Uitgelichte Tweets worden weergegeven in de tijdlijn van gebruikers en zorgen we ervoor dat mensen niet te veel Uitgelichte Tweets te zien krijgen op een dag.
    • Alle Uitgelichte Tweets die mensen in hun tijdlijn zien, worden slechts één keer weergegeven, boven aan of bijna boven aan de tijdlijn. De Uitgelichte Tweet wordt vervolgens net als andere Tweets omlaag verplaatst.
  • Waar in de tijdlijn van gebruikers worden Uitgelichte Tweets weergegeven?
    Pijl-omlaagicoon
    • Alle Uitgelichte Tweets die mensen in hun tijdlijn zien, worden slechts één keer weergegeven, boven aan of bijna boven aan de tijdlijn. De Uitgelichte Tweet wordt vervolgens net als andere Tweets omlaag verplaatst.
  • Kunnen gebruikers een Uitgelichte Tweet in hun tijdlijn afwijzen?
    Pijl-omlaagicoon
    • Gebruikers die een Uitgelichte Tweet niet interessant vinden, kunnen deze eenvoudig met één klik verwijderen uit de tijdlijn door de knop Afwijzen te gebruiken die als onderdeel van de Tweet wordt weergegeven.
  • Kunnen gebruikers zich afmelden voor de weergave van Uitgelichte Tweets in hun tijdlijn?
    Pijl-omlaagicoon
    • We zetten ons hard in om de meest relevante advertenties op het juiste moment aan te bieden aan de juiste gebruikers.
    • Gebruikers die een Uitgelichte Tweet niet interessant vinden, kunnen deze eenvoudig met één klik verwijderen, maar ze kunnen zich niet afmelden voor de weergave van advertenties in de tijdlijn.
    • Zoals altijd houden we de interacties van consumenten met Uitgelichte Tweets nauwgezet in de gaten. We blijven aanpassingen en verbeteringen doorvoeren naarmate we de reacties van consumenten beter begrijpen.
  • Twitter Ads rapporteren
    Pijl-omlaagicoon

Ga naar de pagina Twitter Ads rapporteren als je problemen hebt met een Uitgelichte Tweet.