Conversational Ad-vormen

Overzicht

• Wat zijn Conversational Ads?
    Pijl-omlaagicoon

Conversational Ads zijn Uitgelichte Tweets met aansprekende afbeeldingen of video's die call-to-actionknoppen bevatten met aan te passen hashtags.  Zij dringen er bij gebruikers op aan je boodschap te verspreiden onder hun volgers, waardoor je bereik nog verder toeneemt.

Conversational Ads hebben bewezen een effectieve manier te vormen om interacties met klanten aan te gaan en hen ertoe te brengen je boodschap te verspreiden.

• Hoe zet ik een Conversational Ad op?
    Pijl-omlaagicoon
    1. Log bij ads.twitter.com en selecteer Nieuwe campagne maken.  Selecteer Tweetinteracties voor een afbeeldingsgesprekadvertentie of Videoweergaven voor een videogesprekadvertentie.

2. Klik onder het gedeelte "Creatief materiaal maken of selecteren" van het campagneformulier op de optie "Een Conversational Card gebruiken", waarmee je jouw kaart kunt configureren.

3. Vul de details van de Conversational Card in, met inbegrip van:

1. De afbeelding of video in je Card

2. Het aantal hashtags in je Card

3. De tweettekst die vooraf in de Tweet wordt ingevuld als gebruikers interacties aangaan met de Card

4. Een koptekst (verschijnt boven de hashtag) in een hashtag-optie met één keuze

5. Bedankt-tekst (verschijnt nadat een gebruiker je bericht heeft getweet)

6. Bedankt-URL (optionele URL waar je een gebruiker naartoe wilt leiden nadat zij de Card hebben ingesteld).

4. Configureer de rest van je campagne-opties (bieding en targeting) en start de campagne.

• Veelgestelde vragen
    Pijl-omlaagicoon

Welke afbeeldingsspecificaties moet ik volgen?

Gebruik de volgende afbeeldingsspecificaties:

• Maximale bestandsgrootte 3 MB

• Breedte-hoogteverhouding is 5:2, minimaal 800 x 320 pixels

• Bestandsindelingen: JPEG, PNG, GIF zonder animatie

Welke videospecificaties moet ik volgen?

De videospecificaties zijn gelijk aan onze standaard videospecificaties, die worden beschreven in het gedeelte Uitgelichte Video van deze pagina.

Wat geldt als een interactie met de Card?

Bij mobiel en web geldt tikken op een willekeurige pixel in de Card als interactie.

Wat is het interactietype dat wordt vastgelegd als een gebruiker op de hashtag-knop klikt?

Elke click (waar ook op de Card) geldt als een click in de dashboards voor analyses en Tweetactiviteit.