Card-specificaties voor adverteerders

Overzicht

• Website Card
    Pijl-omlaagicoon

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Lengte van websitetitel: 70 tekens. Let op: afhankelijk van apparaat- en app-instellingen wordt deze beschrijving mogelijk ingekort. Hoewel dit niet kan worden gegarandeerd, kan inkorten op de meeste apparaten worden voorkomen door de beschrijving niet langer te maken dan 50 tekens.

Formaat van afbeelding: 800 x 320 pixels (max. 3 MB)

Bestandstypen: PNG en JPEG worden aanbevolen. We accepteren geen BMP- of TIFF-bestanden.

• Lead Generation Card
    Pijl-omlaagicoon

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Korte beschrijving: 50 tekens (alleen op desktop weergegeven)

Bericht na indienen: tekst nadat lead is ingediend, 100 tekens

Formaat van afbeelding: 800 x 200 pixels (max. 3 MB)

Bestandstypen: PNG en JPEG worden aanbevolen. We accepteren geen BMP- of TIFF-bestanden.

Opties voor call to action: Aangepast, maximaal 20 tekens

• Basic App Card
    Pijl-omlaagicoon

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Formaat van aangepaste icoon: 144 x 144 pixels

Bestandstypen: PNG en JPEG worden aanbevolen. We accepteren geen BMP- of TIFF-bestanden.

Titel/prijs: Opgehaald uit de App Store

Opties voor call to action: Installeren (standaard als de app niet geïnstalleerd is), Openen (standaard als de app geïnstalleerd is), Afspelen, Winkelen, Boeken, Verbinden en Bestellen

• Image App Card
    Pijl-omlaagicoon

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Formaat van afbeelding: 800 x 320 pixels (max. 3 MB)

Bestandstypen: PNG en JPEG worden aanbevolen. We accepteren geen BMP- of TIFF-bestanden.

Titel/prijs: opgehaald uit de app store

Opties voor call to action: Installeren (standaard als de app niet geïnstalleerd is), Openen (standaard als de app geïnstalleerd is), Afspelen, Winkelen, Boeken, Verbinden en Bestellen

• Uitgelichte Video
    Pijl-omlaagicoon

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Titel (onder video): 70 tekens

Beschrijving (onder video): 200 tekens

Bestandstype: MP4 of MOV

Bestandsgrootte: bij voorkeur kleiner dan 1 GB voor optimale prestaties

Max. lengte: 10 minuten

Aanbevolen videocodec: H264, Baseline, Main of High profile met een kleurruimte van 4:2:0

Aanbevolen frame rate: 29,97 fps of 30 fps. Hoger is mogelijk. Probeer geen “upsampling” toe te passen als de beschikbare video een lagere frame rate heeft.

Aanbevolen bitrate video: 6000k – 10.000k (6000k aanbevolen) voor 1080p. 5000k – 8000k (5000k aanbevolen) voor 720p.

Aanbevolen audiocodec: AAC LC (Low Complexity)

Miniatuur

Ondersteunde bestandstypen: PNG of JPEG

Aanbevolen breedte-hoogteverhouding: 16:9

Minimumformaat: 640 x 360 pixels

Maximale grootte: 5 MB

• Tweets en GIF's die uit één afbeelding bestaan
    Pijl-omlaagicoon

Opmerking: als je voor zowel desktop als mobiele apparaten dezelfde afbeelding gebruikt, kun je het beste de specificaties voor mobiele apparaten volgen. Die zijn ook geschikt voor desktops. Als je desktopspecificaties selecteert voor je afbeelding, wordt deze op mobiele apparaten misschien afgesneden.

Mobiel

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Breedte/hoogte van afbeelding: Minimaal 600 x 335 pixels, al zijn grotere afbeeldingen (bijvoorbeeld 1200 x 675) beter geschikt voor ingezoomde weergave.

Breedte-hoogteverhouding: 16:9

Bestandsgrootte van afbeelding: Max 15MB op twitter.com & 3MB op ads.twitter.com .

Bestandstypen: PNG, JPEG of GIF worden aanbevolen. We accepteren geen BMP- of TIFF-bestanden.

Desktop

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Breedte/hoogte van afbeelding: We raden een minimumbreedte van 600 pixels aan, al zijn grotere afbeeldingen (bijvoorbeeld afbeeldingen met een breedte van 1200 pixels) beter geschikt voor ingezoomde weergave. De hoogte van de afbeelding doet er niet toe, al snijden we de afbeelding bij naar 1:1 (zie breedte-hoogteverhouding voor details) wanneer de hoogte groter is dan de breedte.

Breedte-hoogteverhouding: Alle breedte-hoogteverhoudingen tussen 2:1 en 1:1 zijn mogelijk. Bijvoorbeeld 1200 x 600 (2:1), 1200 x 800 (3:2) of 1200 x 1200 (1:1). Afbeeldingen met een breedte-hoogteverhouding groter dan 1:1 (bijvoorbeeld 1200 x 1400) worden bijgesneden naar een breedte-hoogteverhouding van 1:1.

Bestandsgrootte van afbeelding: Max 15MB op twitter.com & 3MB op ads.twitter.com .

Bestandstypen: PNG, JPEG of GIF worden aanbevolen. We accepteren geen BMP- of TIFF-bestanden.

• Tweets met meerdere afbeeldingen
    Pijl-omlaagicoon

Mobiel

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Breedte/hoogte van afbeelding: Minimaal 600 x 335 pixels, al zijn grotere afbeeldingen (bijvoorbeeld 1200 x 675) beter geschikt voor ingezoomde weergave.

Breedte-hoogteverhouding: Bij twee afbeeldingen worden deze naast elkaar weergegeven met een breedte-hoogteverhouding van 7:8. Bij drie afbeeldingen wordt er één links weergegeven in een breedte-hoogteverhouding van 7:8 en rechts van deze afbeelding worden de twee andere afbeeldingen weergegeven in een breedte-hoogteverhouding van 4:7. Bij vier afbeeldingen worden ze in een raster weergegeven in een breedte-hoogteverhouding van 2:1.

Bestandsgrootte van afbeelding: Max. 3 MB op twitter.com, max. 1048 KB op ads.twitter.com.

Bestandstypen: PNG en JPEG worden aanbevolen. We accepteren geen BMP- of TIFF-bestanden.

Desktop

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Breedte/hoogte van afbeelding: We raden aan om afbeeldingen te gebruiken met een formaat van minimaal 600 x 600 pixels, al zijn grotere afbeeldingen (bijvoorbeeld 1200 x 1200 pixels) beter geoptimaliseerd voor ingezoomde weergave.

Breedte-hoogteverhouding: Bij Tweets met meerdere afbeeldingen worden de afbeeldingen bijgesneden naar een vierkant (breedte-hoogteverhouding van 1:1). Twee afbeeldingen worden horizontaal naast elkaar weergegeven. Bij drie afbeeldingen wordt er links een grote vierkante afbeelding weergegeven en twee kleinere vierkante afbeeldingen boven elkaar rechts daarnaast. Bij vier afbeeldingen wordt er links een grote vierkante afbeelding weergegeven en drie kleinere vierkante afbeeldingen boven elkaar rechts daarnaast.

Bestandsgrootte van afbeelding: Max. 3 MB op twitter.com, max. 1048 KB op ads.twitter.com.

Bestandstypen: PNG en JPEG worden aanbevolen. We accepteren geen BMP- of TIFF-bestanden.

• Summary Card met grote afbeelding
    Pijl-omlaagicoon

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Titel: Ingekort tot 70 tekens

Beschrijving: Ingekort tot 200 tekens

Formaat van afbeelding: 280 x 150 pixels (minimaal), maximaal 1 MB

Bestandstypen: PNG, JPEG of GIF worden aanbevolen. We accepteren geen BMP- of TIFF-bestanden.

Breedte-hoogteverhouding: 2:1

• Video App Card
    Pijl-omlaagicoon

Tweettekst: 116 tekens (afbeeldingen nemen 24 tekens in beslag)

Titel (onder video): 70 tekens

Beschrijving (onder video): 200 tekens

Bestandstype: MP4 of MOV

Bestandsgrootte: kleiner dan 1 GB wordt dringend aanbevolen voor optimale prestaties.

Max. lengte: 10 minuten

Aanbevolen videocodec: H264, Baseline, Main of High profile met een kleurruimte van 4:2:0

Aanbevolen frame rate: 29,97 fps of 30 fps. Hoger is mogelijk. Probeer geen “upsampling” toe te passen als de beschikbare video een lagere frame rate heeft.

Aanbevolen bitrate video: 6000k – 10.000k (6000k aanbevolen) voor 1080p. 5000k – 8000k (5000k aanbevolen) voor 720p.

Aanbevolen audiocodec: AAC LC (Low Complexity)

Miniatuur

Ondersteunde bestandstypen: PNG of JPEG

Aanbevolen breedte-hoogteverhouding: 16:9

Minimumformaat: 640 x 360 pixels

Maximale grootte: 5 MB

Meer informatie over Video App Cards vind je ook op de pagina App Cards instellen.

• Vine
    Pijl-omlaagicoon

Max. lengte: 6 seconden

Breedte-hoogteverhouding: 1:1

Lengte van bijschrift: 110 tekens

Waarom wordt mijn afbeelding niet naar behoren geüpload?

Als je problemen hebt bij het uploaden van een afbeelding naar je Tweet of creatief materiaal, controleer je of je AdBlock hebt geïnstalleerd. Als je inderdaad AdBlock hebt geïnstalleerd, adviseren wij deze functionaliteit uit te schakelen op het Ads-platform en vervolgens te proberen de afbeelding opnieuw te uploaden om te zien of het probleem daarmee is opgelost.

• Veelgestelde vragen
    Pijl-omlaagicoon

Waarom wordt mijn afbeelding niet naar behoren geüpload?

Als je problemen hebt bij het uploaden van een afbeelding naar je Tweet of creatief materiaal, controleer je of je AdBlock hebt geïnstalleerd. Als je inderdaad AdBlock hebt geïnstalleerd, adviseren wij deze functionaliteit uit te schakelen op het Ads-platform en vervolgens te proberen de afbeelding opnieuw te uploaden om te zien of het probleem daarmee is opgelost.

Hoe verwijder ik een card met creatieve materialen?

Momenteel is het niet mogelijk om gemaakte Twitter Cards te verwijderen. Als je niet wilt dat deze Cards in je reclamecampagne worden weergegeven, zorg je ervoor dat ze niet zijn geselecteerd als "Bestaande Tweets". Je weet dan zeker dat ze niet worden gepromoot.