Twitter Ads companion

Overzicht

• Wat is Twitter Ads companion?
    Pijl-omlaagicoon

Twitter Ads companion geeft adverteerders de mogelijkheid om hun campagnes op applicaties voor Twitter voor iPhone en Twitter voor Android gemakkelijk te beheren en optimaliseren.

In aanvulling op het volgen van campagnes, biedt Twitter Ads companion adverteerders ook een breed overzicht van campagnestatistieken zoals uitgaven, weergaven en interacties

• Waarom zou ik Twitter Ads companion gebruiken?
    Pijl-omlaagicoon

Adverteerders hebben een manier nodig om meerdere campagnes in een handomdraai te beheren. Bijvoorbeeld als ze live-evenementen bijwonen, tijdens vergaderingen of als ze gevoelige campagnes 24 uur per dag willen volgen.

Twitter Ads companion biedt adverteerders de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een overzicht van de prestaties van een campagne te bekijken en bepaalde wijzigingen in hun campagnes door te voeren. Door direct mobiel wijzigingen in een campagne door te voeren, kunnen adverteerders de nodige aanpassingen doen om de beste resultaten voor hun campagne te bereiken.

• Wat wordt er op Twitter Ads companion weergegeven?
    Pijl-omlaagicoon

Adverteerders hebben de mogelijkheid om het volgende te bekijken als zij toegang krijgen tot Twitter Ads companion:

Accountoverzicht:

• Bekijk weergaven, interacties, uitgaven, cost per engagement, interactieratio
    • Filter datums op: vandaag, gisteren, de afgelopen 7 dagen, afgelopen kwartaal, dit jaar.

Campagneoverzicht:

• Bekijk overzicht van campagnes en filter statistiekenoverzicht op weergaven, interacties, uitgaven, cost per engagement, interactieratio
    • Filter datums op: vandaag, gisteren, de afgelopen 7 dagen, afgelopen kwartaal, dit jaar.

Campagne wijzigen:

• Selecteer een campagne van de campagneoverzichtweergave die je graag zou willen wijzigen.
    • Van daaruit kan een adverteerder vlieggegevens, budgetten en bod wijzigen.
    • Vlieggegevens kunnen worden gewijzigd om een campagne te onderbreken of te hervatten
  • Toegang krijgen tot Twitter Ads companion
    Pijl-omlaagicoon

Open je app Twitter voor iPhone of Twitter voor Android.

iOS

Op iPhone 6 of later navigeer je naar je Twitter-profiel en klik je vervolgens op het grafiekicoon om toegang te krijgen tot Twitter Ads. Als je meer dan een Twitter Ads-account hebt, wordt je gevraagd om een specifiek Twitter Ads-account waar je toegang tot wilt krijgen te selecteren.

Op iPhone 5 of eerder navigeer je naar je Twitter-profiel en klik je vervolgens op het tandwielicoon om toegang te krijgen tot Twitter Ads.

Android

Op Android navigeer je naar het vervolgkeuzemenu in de instellingen en klik je vervolgens op Twitter Ads. Daarnaast kun je ook toegang krijgen tot Twitter Ads door naar je Twitter-profiel te navigeren en vervolgens op het tabelicoon te klikken.

Als je meer dan een Twitter Ads-account hebt, wordt je gevraagd om een specifiek Twitter Ads-account waar je toegang tot wilt krijgen te selecteren.