Een campagne kopiëren

Misschien wil je een campagne kopiëren om een verlopen campagne opnieuw te starten, een campagne opnieuw starten omdat de prestaties afnemen, targeting op interesses en/of @gebruikersnaam kopiëren voor extra  campagnes of campagnes kopiëren van een betaling naar een andere.

Tip voor professionals: Je kunt de targeting van een campagne met Uitgelichte Accounts niet kopiëren naar een campagne met Uitgelichte Tweets, of andersom. Alle targeting moet worden toegepast op hetzelfde soort Uitgelichte Product.

Als je een campagne wilt kopiëren, klik je eerst op de pagina voor het bewerken van een afzonderlijke campagne op de campagne die je wilt kopiëren.

Klik in het bewerkingsvenster voor de gewenste campagne in de rechterbovenhoek op de knop 'Deze campagne kopiëren'.

Je gaat dan naar het formulier voor het instellen van een nieuwe campagne. Nu kun je alle gewenste wijzigingen aanbrengen aan de campagne. Denk eraan alle velden voor targeting en budget goed te controleren voordat je op Campagne opslaan klikt, om er zeker van te zijn dat de campagne goed is gekopieerd. Je kunt ook extra interesses en/of @gebruikersnamen toevoegen als je de targeting wilt uitbreiden of bewerken.