URL-vereisten voor advertenties

Je kunt beschikbare vertalingen van dit artikel weergeven door een taal te selecteren rechtsboven op deze pagina. Vertalingen worden voor het gemak aangeboden en zijn niet bedoeld als wijziging van de inhoud van ons beleid. De Engelse versie prevaleert en deze dient te worden gevolgd indien een vertaling en de Engelse versie strijdig zijn.

Twitter Ads-beleid

Dit beleid is van toepassing op de betaalde advertentieproducten van Twitter, te weten Tweets, trends en accounts die zijn gemarkeerd met een gele of paarse badge.

Klik hier voor meer informatie over de betaalde advertentieproducten van Twitter.

Klik hier voor meer informatie over het overige beleid van Twitter.

Waarom hanteert Twitter URL-vereisten voor advertenties?

Twitter verbiedt het promoten van URL's (links) binnen uitgelichte inhoud die zorgen voor een verstorende of misleidende gebruikerservaring. Deze vereisten zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat gebruikers een positieve gebruikerservaring hebben op Twitter.

Wat zijn de vereisten?

Tot de URL-vereisten van Twitter behoren onder andere de volgende vereisten:

• De URL's moeten geldig zijn en mogen niet leiden naar niet-functionerende sites of foutpagina's.
  • De URL's mogen niet een overmatig aantal doorverwijzingen bevatten.
  • De URL's mogen geen pop-ups of pop-unders genereren.
  • De URL's mogen niet leiden naar een pagina waarop een gebruiker zich moet aanmelden om de inhoud van de aankomstpagina te kunnen zien.
  • Je mag de bestemming of de aankomstpagina van je URL's niet wijzigen nadat je deze hebt uitgelicht.
  • De URL's mogen niet vereisen dat gebruikers zich moeten aanmelden bij andere software of een ander programma.

Hoe verschilt dit beleid van land tot land?

Dit beleid is van toepassing op Twitter Ads in alle landen.

Wat moeten adverteerders weten over dit beleid?

Controleer regelmatig de links in je campagne om ervoor te zorgen dat deze geldig zijn en dat deze in overeenstemming zijn met onze vereisten. Je bent verantwoordelijk voor alle uitgelichte inhoud op Twitter. Dit houdt ook in dat je toepasselijke wet- en regelgeving naleeft met betrekking tot advertenties.

Welke andere Twitter-informatiebronnen hangen samen met dit beleid?

Heb je vragen of feedback over inhoud op deze pagina?

Als je een adverteerder bent van wie het account of de Tweets worden geëvalueerd en je de status wilt controleren of een versnelde evaluatie wilt aanvragen, log je in bij ads.twitter.com en open je een ondersteuningsticket met de knop Help? rechtsboven op het Ads-dashboard.

Lees meer over het blokkeren of verwijderen van advertenties in dit artikel over Twitter Ads melden. Als je een advertentie wilt melden die mogelijk in overtreding is met dit beleid, gebruik je het formulier Een advertentie melden.

Gemelde schendingen worden onderzocht en er worden passende maatregelen genomen aan de hand van het Twitter Ads-beleid, de Twitter-regels en onze Algemene voorwaarden.

Als je geïnteresseerd bent in adverteren op Twitter en meer wilt weten, ga je naar business.twitter.com.