Sådan bliver du certificeret som annoncør af fortalervirksomhed for særkilte emner i USA

Som led i vores politik for annoncer om særskilte emner og vores overordnede bestræbelser på at sikre gennemsigtighed kræver Twitter, at annoncører af indhold, der henviser til et valg eller til en klart identificeret kandidat, eller som advokerer for lovgivningsmæssige spørgsmål af national betydning i USA, gennemgår en certificeringsproces.

Annoncører af fortalervirksomhed for særskilte emner skal identificere sig og bekræfte, at de befinder sig i USA.

Bemærk at denne proces adskiller sig fra certificeringsprocessen i politikken for føderale politiske annoncer.

Kom godt i gang

Start med at sende en ansøgning via formularen Hjælp til annoncer. Bemærk, at du skal have en annoncørkonto for at blive certificeret.

Hvad kræver det at blive certificeret?

De oplysninger, vi skal bruge, afhænger af, hvem du er:

Organisationer

• Employer Identification Number (EIN) eller Individual Taxpayer Identification Number (ITIN)
  • En postadresse i USA

Enkeltpersoner

• Et billed-id udstedt af en myndighed i USA
  • En postadresse i USA

Alle annoncører, der søger om certificering, skal oplyse et eller flere brugernavne, som de agter at bruge til at vise annoncer for særskilte emner.

Annoncører skal have adgang til e-mailadressen, der er knyttet til det brugernavn, som de ansøger fra.

Hvilke yderligere krav skal de relevante brugernavne opfylde?

De brugernavne, der er knyttet til den certificerede annoncekonto, skal ud over at overholde de generelle poltikker for Twitter Ads opfylde følgende krav:

• Profilbilledet, sidehovedbilledet og webstedet skal stemme overens med brugernavnets fremtoning online

• Bioen skal indeholde et websted med gyldige kontaktoplysninger

• Hvis brugernavnet ikke har relation til den certificerede enhed, skal bioen indeholde følgende ansvarsfraskrivelse: "Ejet af [navnet på den certificerede enhed]"

Hvad sker der, efter at jeg har ansøgt om certificering?

Efter at have gennemgået ansøgningen sender vi et brev til den registrerede adresse for at bekræfte din lokalitet. Annoncører skal derefter følge anvisningerne i brevet. Derefter vil du kunne vise annoncer om særskilte emner fra de relevante brugernavne.