Uacceptable forretningsmetoder

Du kan få vist en oversættelse af denne artikel ved at vælge et sprog nederst til højre på denne side. Oversættelserne er ment som en hjælp og ændrer ikke indholdet af vores politikker. Den engelske version har forrang, og der henvises til denne i tilfælde af uoverensstemmelse mellem denne og en oversættelse.

Denne politik gælder for Twitters betalte annonceringsprodukter.

Hvad er politikken?

Twitter forbyder promovering af uacceptable forretningsmetoder globalt.

Uacceptable forretningsmetoder omfatter blandt andet:

• Potentielt vildledende, misvisende eller skadelige forretningstilbud.
  • Fremsættelse af vildledende, falske eller ubekræftede påstande under promoveringen af ​​et produkt eller en tjeneste.
  • Promovering af vildledende oplysninger eller udeladelse af vigtige oplysninger om priser, betalingsbetingelser eller udgifter, som brugeren vil pådrage sig.
  • Promovering af tilbud, som ikke er tilgængelige eller ikke er umiddelbart synlige på landingssiden.

Hvad skal annoncører vide om denne politik?

Gennemgå vores retningslinjer, og sørg for, at du forstår kravene til dit brand og din virksomhed. Du er ansvarlig for alt dit promoverede indhold på Twitter. Dette inkluderer overholdelse af gældende love og bestemmelser vedrørende annoncer.

Hvis du er annoncør, og din konto eller dine Tweets er under gennemgang, og du gerne vil tjekke status eller anmode om en fremskyndet gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og oprette en supportsag ved hjælp af knappen Hjælp øverst til højre i kontrolpanelet.