Malware og softwaredownload

Du kan se tilgængelige oversættelser af denne artikel ved at vælge et sprog nederst i højre hjørne af denne side. Oversættelserne er ment som en hjælp og ændrer ikke indholdet af vores politikker. Den engelske version har forrang, og der henvises til denne i tilfælde af uoverensstemmelse mellem denne og en oversættelse.

Denne politik gælder for Twitters betalte annonceringsprodukter.

Hvad er politikken?

• Twitter forbyder annoncer for malwareprodukter globalt.
  • Software eller enheder såsom VPN, som giver adgang til geografisk blokerede eller ulovlige tjenester i enhver jurisdiktion, er også forbudt.

• Al software, som en kunde downloader via Twitter, skal overholde følgende krav:

- Have en klar installationsproces

- Have kundernes udtrykkelige samtykke til bundtning af software

- Beskytte kundernes persondata og på forhånd oplyse om deling af oplysninger

- Applikationens funktion skal være gennemsigtig og fungere i overensstemmelse med kundens forventninger

- Ikke have nogen udelukket, forbudt og farlig applikationsfunktionalitet

- Være nem at fjerne

Eksempler på malwareprodukter omfatter:

• Spyware
  • Malware
  • Stalkerware
  • Ulovlige hackingenheder
  • Links, der udfører phishing
  • Software, der kompromitterer kundens sikkerhed og skaber uventede eller bedrageriske oplevelser.

Hvilke andre Twitter-ressourcer vedrører denne politik?

Uacceptable forretningsmetoder

Hvad skal annoncører vide om denne politik?

Gennemgå vores retningslinjer, og sørg for, at du forstår kravene til dit brand og din virksomhed. Du er ansvarlig for den software og de applikationer, du distribuerer via Twitter. Dette inkluderer overholdelse af gældende love og bestemmelser vedrørende annoncer.

Hvis du er annoncør med en konto eller Tweets, der er under gennemgang, og du gerne vil tjekke din status eller anmode om en hurtig gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og indsende en henvendelse ved hjælp af knappen Hjælp i øverste højre hjørne af kontrolpanelet.

Klar til at komme i gang?