Download af malware og software

Du kan få vist en oversættelse af denne artikel ved at vælge et sprog nederst til højre på denne side. Oversættelserne er ment som en hjælp og ændrer ikke indholdet af vores politikker. Den engelske version har forrang, og der henvises til denne i tilfælde af uoverensstemmelse mellem denne og en oversættelse.

Denne politik gælder for Twitters betalte annonceringsprodukter.

Hvad er politikken?

• Twitter forbyder annoncering for malwareprodukter globalt.
  • Al software, som en bruger downloader via Twitter, skal opfylde følgende krav:

- have en tydelig installationsproces

- have brugernes udtrykkelige samtykke til bundtning af software

- beskytte brugerens privatliv og afgive forhåndsoplysninger om informationsdeling

- applikationens funktion skal være gennemsigtig og fungere i overensstemmelse med brugerens forventninger

- ikke have nogen applikationsfunktion, som er undtaget, forbudt eller farlig

- være nem at fjerne

Malwareprodukter omfatter blandt andet:

• Spyware
  • Malware
  • Ulovlige hackingenheder
  • Links, der udfører phishing
  • Software, der kompromitterer brugersikkerheden og skaber uventede eller bedrageriske oplevelser.

Hvad skal annoncører vide om denne politik?

Gennemgå vores retningslinjer, og sørg for, at du forstår kravene til dit brand og din virksomhed. Du er ansvarlig for den software og de applikationer, du distribuerer via Twitter. Dette inkluderer overholdelse af gældende love og bestemmelser vedrørende annoncer.

Hvis du er annoncør, og din konto eller dine Tweets er under gennemgang, og du gerne vil tjekke status eller anmode om en fremskyndet gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og oprette en supportsag ved hjælp af knappen Hjælp øverst til højre i kontrolpanelet.