URL-krav til annoncering

Du kan få vist en oversættelse af denne artikel ved at vælge et sprog i øverste højre hjørne på denne side. Oversættelser ydes som en hjælp, og er ikke ment som en ændring i indholdet i vores politikker. Den engelske version vil være gældende, og der henvises til denne i tilfælde af konflikt mellem en oversættelse og den engelske version.

Politikker vedrørende Twitter Ads

Denne politik gælder for Twitters betalte reklameprodukter, som er tweets, trends og konti markeret med et gult eller lilla mærke.

Du kan få mere at vide om Twitters betalte reklameprodukter ved at klikke her

Du kan få mere at vide om Twitters andre politikker ved at klikke her.

Hvorfor har Twitter URL-krav til annoncering?

Twitter forbyder over alt promovering af URL'er (links) i promoveret indhold, der skaber en forstyrrende eller vildledende brugeroplevelse. Disse krav er til for at sikre, at brugere får en positiv brugeroplevelse med annoncer på Twitter.

Hvad er kravene?

Twitters URL-krav inkluderer, men er ikke begrænset til, følgende:

• Dine URL'er være gyldigt og må ikke føre videre til et ikke-fungerende websted eller fejlsider.
  • Dine URL'er må ikke inkludere ekstremt mange omdirigeringer.
  • Dine URL'er må ikke generere pop op-beskeder såkaldte "pop-unders".
  • Din URL må ikke lede til en side, der kræver, at en bruger tilmelder sig for at få vist indholdet på landingssiden.
  • Du må ikke ændre slutdestinationen eller landingssiden i dine URL'er, efter du har promoveret dem.
  • Din URL må ikke kræve, at brugeren får vist indholdet i en separat software eller et separat program.

Hvordan varierer denne politik fra land til land?

Denne politik gælder for Twitter Ads i alle lande.

Hvad skal annoncører vide om dette politik?

Tjek linkene i din kampagne regelmæssigt for at sikre at de stadig er gyldige og overholder vores krav. Du er ansvarlig for alt dit promoverede indhold på Twitter. Dette inkluderer at overholde gældende lovgivninger og bestemmelser vedrørende annoncer.

Hvilke andre Twitter-ressourcer vedrører denne politik?

Har du spørgsmål eller feedback vedrørende noget på denne side?

Er du annoncør, hvis konto eller tweets er under gennemgang, og du gerne vil tjekke status eller anmode om en fremskyndet gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og oprette en supporthenvendelse ved hjælp af knappen Hjælp? i øverste højre hjørne i kontrolpanelet for dine annoncer.

Få mere at vide om at blokere eller afvise annoncer ved at læse denne artikel vedrørende “Indberetning til Twitter Ads”. For at indberette en annonce, der potentielt overtræder disse politikker, skal du bruge formularen Indberet en annonce.

Ved hjælp af Twitter Ads-politikken, Twitter-reglerne og vores vilkår for anvendelse undersøger vi de indberettede overtrædelser og foretager det fornødne.