Politik vedrørende annoncering af potentielt stødende indhold og bedste praksis

Du kan få vist en oversættelse af denne artikel ved at vælge et sprog i øverste højre hjørne på denne side. Oversættelser ydes som en hjælp, og er ikke ment som en ændring i indholdet i vores politikker. Den engelske version vil være gældende, og der henvises til denne i tilfælde af konflikt mellem en oversættelse og den engelske version.

Politikker vedrørende Twitter Ads

Denne politik gælder for Twitters betalte reklameprodukter, som er tweets, trends og konti markeret med et gult eller lilla mærke.

Du kan få mere at vide om Twitters betalte reklameprodukter ved at klikke her

Du kan få mere at vide om Twitters andre politikker ved at klikke her.

Opdateret 13. november 2013

Twitter tilvejebringer en platform til sine brugere, hvor de kan dele og få del i en række ideer og indhold, og vi værdsætter og forsvarer i høj grad vores brugeres mulighed for at udtrykke sig.

Annoncører på Twitter har adgang til en bred række af muligheder for målretning for at promovere deres tweets til et bredere publikum. På grund af dette har annoncører på Twitter mulighed for at nå ud til et publikum udover deres brugere, der vælger at følge deres konto.

I denne artikel beskrives den bedste praksis og Twitter-politikker, der er designet til at hjælpe annoncører med at undgå at støde deres brugere med stødende eller uanstændigt indhold.

Twitter har en politik vedrørende forbudt, følsomt indhold. Se Twitter Ads-politikker for oplysninger om denne politik.

Målretning til det rette publikum

Overvej det publikum, du kan nå ud til via Twitter Ads. Når du konfigurerer en kampagne, skal du være opmærksom på det publikum, du kan nå ud til og justere din målretning og besked på en relevant måde.

Målretning af promoverede tweets til brugere, såsom din følgere

• For brugere, der ikke følger dig, kan promoverede tweets i tidslinjer blive misforstået og opfattet som stødende eller upassende uden den rette kontekst. Hvis du mener, at din besked kan virke stødende for brugere, såsom dine følgere, eller kan misforstås, skal du overveje kun at målrette denne mod dine følgere.
  • Twitters brugere består af folk i forskellige aldre og fra forskellige samfundslag, der har en bred række af interesser og følsomme punkter. Hold dette for øje, når du overvejer, hvilke tweets du målretter til brugere som dine følgere.
Bemærk: Promovering af provokerende indhold er en overtrædelse af Twitters politik vedrørende annoncering.

Målretning af promoverede tweets til søgeresultater

• Overvåg nøgleordene i dine kampagner. Vær opmærksom på begivenheder, der kan være relateret til de nøgleord, du målretter imod, og opdatér dine kampagner i henhold hertil for at forhindre, at dine promoverede tweets vises, når en bruger søger efter et følsomt, nyt emne.
  • Twitter kan deaktivere brugen af uanstændige og provokerende nøgleord. Du får besked i grænsefladen til din kampagne, hvis du tilføjer et deaktiveret nøgleord til en kampagne.
Bemærk: Målretning imod publikum, der sandsynligvis bliver stødt af det produkt eller den service, du promoverer, er en overtrædelse af Twitters politik vedrørende annoncering.

Promoverede trends

• Promoverede trends er synlige for alle brugere i den region, hvor trenden kører.
  • Vælg ikke et hashtag eller ord, der er uegnet til et vist publikum eller visse aldersgrupper. Teksten og medieindholdet i tweetet tilknyttet den promoverede trend skal være egnet til ethvert publikum.

Har du spørgsmål eller feedback vedrørende noget på denne side?

Er du annoncør, hvis konto eller tweets er under gennemgang, og du gerne vil tjekke status eller anmode om en fremskyndet gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og oprette en supporthenvendelse ved hjælp af knappen Hjælp? i øverste højre hjørne i kontrolpanelet for dine annoncer.

Få mere at vide om at blokere eller afvise annoncer ved at læse denne artikel vedrørende “Indberetning til Twitter Ads”. For at indberette en annonce, der potentielt overtræder disse politikker, skal du bruge formularen Indberet en annonce.

Ved hjælp af Twitter Ads-politikken, Twitter-reglerne og vores vilkår for anvendelse undersøger vi de indberettede overtrædelser og foretager det fornødne.