Om Twitter Ads offboarding

Du kan få vist en oversættelse af denne artikel ved at vælge et sprog i øverste højre hjørne på denne side. Oversættelser ydes som en hjælp, og er ikke ment som en ændring i indholdet i vores politikker. Den engelske version vil være gældende, og der henvises til denne i tilfælde af konflikt mellem en oversættelse og den engelske version.

Politikker vedrørende Twitter Ads

Denne politik gælder for Twitters betalte reklameprodukter, som er tweets, trends og konti markeret med et gult eller lilla mærke.

Du kan få mere at vide om Twitters betalte reklameprodukter ved at klikke her

Du kan få mere at vide om Twitters andre politikker ved at klikke her.

I denne artikel beskrives de processer og principper, som Twitter følger, når annoncører fjernes fra Twitter Ads-platformen. Vi kalder processen "offboarding", og vi bestræber os på at gøre den så gennemskuelig og problemfri som muligt for alle involverede.

Hvorfor Twitter fjerner annoncører

Twitter fjerner annoncerer, når de bruger Twitter Ads-platformen på en måde, der overtræder vores politikker. Vi opfordrer annoncører til at gøre sig bekendt med alle vores politikker. Vores politikker inkluderer Twitters politikker vedrørende annoncering, som er tilgængelige på twitter.com/adspolicy, Twitter-reglerne, som er tilgængelige på twitter.com/rules Twitters vilkår for anvendelse, som er tilgængelige på twitter.com/tos.

Hvordan Twitter fjerner annoncører

Når en konto fjernes, standser Twitter alle aktive Twitter Ads-kampagner og forhindrer, at yderligere Twitter Ads-kampagner kører. Før dette gøres, kan Twitter, hvor det er muligt, sende en e-mail til en annoncør, der beskriver overtrædelsen samt trin til, hvordan dette korrigeres. Ved mere alvorlige overtrædelser kan vi fjerne en konto med det samme uden forudgående meddelelse.

Det sker der ved offboarding

Fjernede konti kan ikke længere promovere deres tweets eller konto på Twitter ved hjælp af Twitters reklameprodukter.

Bemærk: At blive fjernet fra Twitter Ads er ikke det samme som at blive suspenderet fra Twitter. Det gælder kun betalt annoncering. Konti, der er fjernet, kan imidlertid også blive suspenderet fra hele servicen, såfremt de overtræder Twitters vilkår for anvendelse eller Twitter-reglerne.

Det skal du gøre, hvis din konto er fjernet

Hvis din konto er fjernet, kan du ikke oprette nye annoncekonti. Hvis du har behov for at kontakte Twitter, efter din konto er blevet fjernet, skal du kontakte Twitters Advertising support-team ved hjælp af det link, du får vist, når du forsøger at opnå adgang til ads.twitter.com, og ikke via vores andre kanaler. Dette hjælper os med at matche din indberetning med den nævnte annoncekonto.

Relaterede ressourcer

Har du spørgsmål eller feedback vedrørende noget på denne side?

Er du annoncør, hvis konto eller tweets er under gennemgang, og du gerne vil tjekke status eller anmode om en fremskyndet gennemgang, skal du logge ind på ads.twitter.com og oprette en supporthenvendelse ved hjælp af knappen Hjælp? i øverste højre hjørne i kontrolpanelet for dine annoncer.

Få mere at vide om at blokere eller afvise annoncer ved at læse denne artikel vedrørende “Indberetning til Twitter Ads”. For at indberette en annonce, der potentielt overtræder disse politikker, skal du bruge formularen Indberet en annonce.

Ved hjælp af Twitter Ads-politikken, Twitter-reglerne og vores vilkår for anvendelse undersøger vi de indberettede overtrædelser og foretager det fornødne.